Servicii profesionale de organizare team building

organizare team buildingOrganizare team building poate parea la prima vedere un lucru simplu, un plan pe care orice persoana are posibilitatea sa il puna la punct, si ulterior in aplicare. Cat te greu poate fi sa strangi un grup de oameni si sa-i implici intr-o activitate?

Ei bine, team building-ul inseamna mai mult decat atat, iar daca nu este organizat ca la carte, de catre oameni care intr-adevar se pricep la acest lucru, in final se poate dovedi a fi un esec total, o pierdere de timp, si eventual de bani, in urma caruia nici angajatul si nici angajatorul nu raman cu absolut nimic.

3 aspecte de luat in calcul in activitatea de organizare team building

In principiu, prin intermediul activitatii de organizare team building se urmareste, asa cum reiese si din denumire, realizarea unui plan a carui scop este acela de a construi o echipa, precum si de a consolida relatiile intre angajati, intre colegii de munca.

Pentru ca aceste obiective sa fie indeplinite, atunci cand este pus la cale un astfel de program, este esential ca acesta sa fie organizat tinand cont de o serie de aspecte:

1. Numarul de angajati: activitatile propuse in cadrul programului de team building trebuie sa fie alese astfel incat sa implice toti angajatii unei firme, indiferent ca sunt 15 sau 150;

2. Locatia: spatiul de desfasurare, care poate fi indoor sau outdoor, este extrem de important, in alegerea finala se tine cont atat de avantajele, cat si dezavantajele care vin odata cu acestea;

3. Obiectivele propuse: avand in vedere faptul ca fiecare colectiv de angajati este diferit, prin urmare unic, selectarea metodelor aplicate si implicit a activitatilor de team building se va face in functie de problemele intampinate de catre acesta in scopul solutionarii lor intr-un mod cat mai eficient; cu alte cuvinte, activitatile nu pot fi alese la intamplare.

Organizare team building si team event

Tinand cont de aspectele mentionate, noi ne ocupam de activitatile de organizare team building si team event pentru companii mari si mici deopotriva, indiferent de domeniul in care acestea activeaza.

Inainte de punerea la punct a planului respectiv, unul dintre specialistii Team Event va discuta cu dumneavoastra despre grupul tinta, in acest caz angajatii, si anume: problemele pe care acestia le intampina, daca sunt legate de lipsa comunicarii sau gasirii de solutii eficiente in anumite situatii, aspectele pe care doriti sa le imbunatatiti cu privire la colectiv, etc.

Astfel, aveti siguranta ca programul de team building va fi unul personalizat, creat in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra in legatura cu grupul de angajati.

In cazul team eventului, organizarea va avea in vedere obiectivele clientului legate de team event, grupul participant,  tematica (daca exista) si durata acestuia.

De ce Team Event?

Cu Team Event, ai garantia unor servicii profesionale, oferite de specialisti cu peste 14 ani de experienta in domeniu, consultanta de specialitate, programe de team building adaptate in functie de obiectivele vizate, precum si asistenta atat in timpul cat si dupa finalizarea programului.

Cu serviciile de organizare team building oferite de catre Team Event, esti mai aproape de misiunea ta de a-ti transforma grupul de angajati intr-o echipa solida, unde relatiile bazate pe incredere, atmosfera destinsa specifica si placerea de a lucra impreuna duc la obtinerea performantei in cadrul companiei tale.