Oferte team building prin Team Event: cele mai atractive propuneri in domeniu

oferte team buildingTeam Event, companie specializata in resurse umane, vine cu cele mai atractive oferte team building pentru toti cei care sunt in cautarea unor solutii eficiente in domeniu.

Suntem constienti ca piata de profil a serviciilor de team building este una vasta, si cuprinde numeroase firme specializate pe acest sector de activitate, insa natura ofertelor precum si numeroasele avantaje pe care le oferim celor care apeleaza la serviciile noastre ne transforma in partenerul ideal pentru o colaborare de pe urma careia angajatii, si implicit afacerea dumneavoastra vor avea numai de castigat!

Oferte team building personalizate

Plecand de la ideea ca fiecare persoana este unica, drept urmare fiecare echipa impartaseste aceasta caracteristica, va punem la dispozitie oferte team building personalizate, conturate pe nevoile echipei cu pricina.

In acest sens, vor fi stabilite obiective clare, cum ar fi: eficientizarea comunicarii intre membrii grupului respectiv, colaborarea in scopul gasirii celor mai bune solutii, interactionarea pentru crearea unei atmosfere placute, cunoasterea mai bine intre persoane, consolidarea relatiilor deja existente intre membrii echipei etc. Ulterior, activitatile de team building vor fi alese astfel incat sa duca la indeplinirea obiectivelor propuse.

Oferte team building in tara si strainatate

Cand vine vorba de locatii, suntem deschisi oricaror propuneri, de aceea gama noastra de oferte team building cuprinde atat locatii de pe plaiurile mioritice, cat si locatii din afara granitelor.

Ca si exemple concrete, unde au fost deja puse in practica diverse programe de team building, amintim: Poiana Brasov, Bran, Fundata, Cheile Rasnoavei, Zarnesti, Azuga, Busteni, Sinaia, Sibiu, Sighisoara, Predeal, Maramures, zona Moldovei, Delta Dunarii, Marea Neagra, Muntenegru si Bulgaria.

In cadrul tuturor locatiilor mentionate, au fost desfasurate activitati dintre cele mai diverse, relaxante si distractive in acelasi timp, sau pline de aventura care au spart barierele timiditatii si cele ale necomunicarii, scotand la suprafata tot ce este mai bun din fiecare membru participant.

Majoritatea activitatilor pe care le propunem clientilor nostri se desfasoara outdoor, deoarece suntem de parere ca ideea de spatiu, miscarea si simplul fapt de a fi in aer liber contribuie decisiv la succesul proiectelor.

Oferte team building, concepute de profesionisti

In spatele acestor oferte team building sta munca unor specialisti, cu studii in domeniu si competente obtinute in diferite sectoare. Psihologi, , formatori, traineri, profesori de sport, persoane specializate in dezvoltarea personala si organizationala, evaluarea personalului, organizarea programelor de pregatire profesionala; ei sunt cei care formeaza echipa Team Event, o echipa dinamica, pasionata de domeniul in care activeaza.

Pentru ca ne comportam si actionam ca o echipa detinem experienta necesara realizarii de programe team building care, odata aplicate si duse la bun sfarsit, in timp duc la obtinerea rezultatelor asteptate: transformarea colectivului de angajati intr-o echipa adevarata, care lucreaza impreuna pentru atingerea obiectivelor impuse, crearea unor relatii bazate pe incredere si respect reciproc, precum si consolidarea relatiilor.

Serviciile noastre au fost apreciate de catre majoritatea clientilor si o parte dintre feedback-uri se gasesc la sectiunea ” Recomandari”.