Despre noi

Suntem o companie ce s-a specializat, de-a lungul timpului, in oferirea de solutii practice si eficiente in vastul domeniu al resurselor umane. De ce resurse umane? Deoarece ne ghidam dupa un principiu care, cel putin dupa noi, sta la baza reusitei oricarei companii: Omul.

Poate exista o companie in absenta oamenilor? Cu siguranta ca nu si tocmai acest fapt demonstreaza ca oamenii sunt cei care dau valoare lucrurilor, obiectelor si companiilor si de oameni trebuie sa te ocupi, in mod special, daca te afli la conducerea lor.

Acorda atentia potrivita oamenilor din echipa ta, colegilor tai, si vei vedea ca rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare. Cum poti face acest lucru? Cu ajutorul nostru, HR Analytics, profesionistii care te vor ajuta sa ai o echipa sudata si sa cuceresti lumea.

Despre noi si credintele noastre

HR Analytics crede in oameni  si in capacitatea lor de a lucra bine in echipa, avand un randament mult mai mare decat in cazurile individuale.

Credem ca munca in echipa stimuleaza si duce la performanta si mai credem ca munca in echipa creeaza legaturi durabile, prietenii si conexiuni aparte intre toti membrii.

Este ca si cum  ai lucra in  familie, iar un mediu de lucru relaxat si  placut va aduce numai avantaje!

Despre noi si despre ceea ce-ti oferim

 De ce sa colaborezi cu HR Analytics? Deoarece iti oferim o multime de avantaje de nerefuzat. Printre acestea se numara:

  • Soluţii personalizate raportate la nevoile dumneavoastră…

solutiiLa fel cum individul are o personalitate unica, fiecare echipa in parte are personalitatea ei unica, iar serviciile trebuie adaptate in functie de aceasta. In acest scop, echipa noastra iti ofera solutii personalizate pentru tine si pentru echipa ta.

Acum ai posibilitatea de a discuta pe larg cu unul dintre specialistii nostri, de a-i expune problemele si dorintele tale, iar trainerul nostru va concepe un program care sa raspunda cat mai exact obiectivelor si nevoilor tale si ale echipei tale.

  • Traineri experimentaţi…

traineriDin echipa HR Analytics nu fac parte decat traineri experimentati, avand cunostintele si experienta necesara pentru a coordona programul tau, astfel incat acesta sa fie o reusita de ambele parti.

Trainerii nostri iti vor oferi intotdeauna programe rezonante, eficiente si mai ales distractive, deoarece jocul si distractia stau la baza unei invatari si comunicari mult mai usoara si mai eficienta.

  • Suport nelimitat…

suportChiar si dupa ce programul propus de unul dintre trainerii nostri a fost implementat, echipa noastra iti ofera suport, la nevoie.

Este ca un fel de post-garantie nelimitata, timp in care ne poti trimite e-mail-uri pentru orice problema survenita sau intrebare fara raspuns. In maxim 48 de ore ne angajam sa raspundem tuturor e-mail-urilor primite, fara a percepe vreo taxa.

  • Valoarea investitiei

valoarePoti fi sigur ca investitia facuta in acest training a fost bine plasata, iar valoarea ei se va vedea in timp, cand echipa ta va incepe sa adune realizari una dupa alta.

 

  • Succes garantat.

succesModul nostru de a “preda” este atractiv si distractiv si suntem siguri ca toate cunostintele au ajuns acolo unde trebuie, ca sunt retinute si aplicate, iar succesul nu are cum sa nu apara in aceste conditii.