Recomandari

A fost unul dintre cele mai dinamice si creative traininguri la care am participat. Cele 3 sesiuni de training au trecut intr-un ritm foarte alert cu multe jocuri de echipa, ce ne-au dat posibilitatea sa ne cunoastem colegii si din alte perspective nu doar din cea profesionala. Trainerii au dovedit multa flexibilitate si initiativa spre a adapta subiectul cursului conform cerintelor specifice organizatiei noastre. Intr-un final ceea ce consideram a fi mai mult sau mai putin un nou task pentru intreaga echipa, s-a dovedit a fi atat o crestere din punct de vedere profesional, cat si personal si un team building reusit!

As recomanda oricarei firme sa apeleze la serviciile HR Analytics. Motivele ar fi urmatoarele: caldura umana de care dau dovada si care nu afecteaza profesionalismul lor; tactul si exemplele reusite din practica de consultant; expertiza si nu in ultimul rand capacitatea de a modela si a motiva echipa noastra pentru ca aceasta sa ofere ce are mai bun.

 Stefana Labusca – Manager resurse umane FlaroProd, RTC Holding 
 


   “Termenul de TEAM BUILDING este foarte sugestiv, relevând profunzimea şi însemnătatea fundamentală a unor astfel de acţiuni. În traducere liberă înseamnă “construirea echipei”, sau, altfel spus, definirea sau regăsirea chemării pentru echipă în cadrul unei echipe deja existente. HR Analytics a ales metoda cea mai ingenioasă cu putinţă de a ne face să privim în oglinda colectivului din care facem parte, să ne surprindem, încântăm, criticăm pe noi înşine având în faţă propria reflecţie creionată de către oamenii şi activitatea ce ne ocupa, poate, cea mai mare parte a vieţii cotidiene. HR Analytics a creat starea de echipă în echipă, un 2 în 1 perfect, cu o abilitate de coordonare desăvârşită, într-o manieră armonioasă, astfel încât am învăţat şi ne-am modelat optica profesională şi chiar personalitatea într-un spirit înclinat spre ludic, foarte agreabil. Mulţumim HR Analytics pentru umărul pus la ascensiunea TEMPUR!”

 Cristina Sasu – Director Marketing, TEMPUR


„HR Analytics, a efectuat pentru Deuromedia SRL un program de dezvoltare personală – denumit Training de Comunicare. Cursul a fost organizat şi condus de către doi specialişti din partea HR Analytics, doamna Oana Suba şi domnul Mihai Eţcu, cursanţii fiind instruiţi structurat şi eficient în principiile comunicării. Deuromedia a apreciat în mod deosebit pregătirea amănunţită, precum şi personalizarea cursului, şi nu în ultimul rând, atmosfera caldă în care s-a desfăşurat întreg trainingul.
Colaborarea cu HR Analytics a fost un real succes, Deuromedia SRL, doreşte continuarea colaborării cu HR Analytics în domeniul formării şi dezvoltării de personal.”

Mikó Iulia – Administrator DEUROMEDIA


„A fost o experienţă foarte plăcuta pentru fiecare, care a apropiat echipa M&M, a deschis comunicarea (acolo unde nu era), a ajutat la integrarea colegilor noi veniţi în echipă, activităţile ne-au stimulat spiritul de echipă şi au evidenţiat abilităţi de care poate nu eram conştienţi. Faptul că am lucrat în echipe ne-a facut să ne apropiem mai mult unii de ceilalţi, să ne înţelegem mai bine, să vedem cât de important este să comunici. Implicarea fiecăruia în jocuri, concursuri a fost maximă.
Datorită acestui team building s-au stabilit relaţii care sunt foarte utile în activitatea desfăşurată, putem spune că s-au vazut îmbunătăţiri în ceea ce priveşte relaţiile dintre angajaţi.”

Melinda Mureşan – Director General M&M PRODUCT


„Poate am fi dorit să ni se spună: sunteţi liderii vitorului, sunteţi inteligenţi, aveţi toate calităţile necesare să ajungeţi în top… Şi totuşi, nu acesta a fost rezultatul. Rezultatul a fost simplu: suntem oameni cu calităţi şi defecte, cu dorinţe şi idealuri ca oricare alţii, unii suntem mai deschişi, altii mai introvertiţi. Poate tocmai acest rezultat la care ne-a condus fiecare team building ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine unii pe altii, să vedem că dincolo de task-urile zilnice, dincolo de monitorul din faţa fiecăruia, există acelaşi cuvânt curat: OM.
Trainerii HR Analytics ne-au ajutat să realizăm încă o data că avem cele mai bune echipe. Programele propuse de ei a condus la atingerea tuturor obiectivelor noastre.
Experienţa, implicarea şi starea de pozitivism pe care aceştia le-au transmis echipei noastre, le vom resimţi vreme îndelungată.

Aşteptăm cu nerăbdare următorul team building organizat de echipa HR Analytics.
Mulţumim HR Analytics!”

Marina Ştefan – MGI, Metro Group Information Technology


„Exerciţiile menite să ne apropie, să ne unească şi-au atins scopul. Acestea, fiind antrenante, au reuşit să evidenţieze anumite abilităţi ale fiecaruia dintre noi şi ne-au ajutat să ne cunoaştem mai bine reacţiile în diverse situaţii, ceea ce ne-a arătat cum putem lucra ca o echipă. Trainerii ne-au atras în joc cu atitudinea prietenoasă şi jovialitatea de care au dat dovadă, contribuind din plin la atmosfera destinsă din timpul Team building -ului.”

Ana Ioica – MGI, Metro Group Information Technology

 

Noutatea activitatilor propuse si competenta si receptivitatea trainerilor au facut ca atmosfera sa fie una proprice realizarii obiectivelor propuse, si in acelasi timp, participantii sa relationeze usor si placut.
Succesul tematicii avute in vedere de catre traineri, s-a reflectat, ulterior, intr-o mai buna colaborare intre participanti – membrele asociatiei, in scoaterea la lumina a unor valori – deja existente ale echipei proaspat consolidate, si in nerabdarea reluarii acestor experiente – un nou team building!

De aceea, va recomandam serviciile firmei HR Analytics si suntem convinse ca vor fi la fel de apreciate si in cadrul companiei dumneavoastra.

Luana Popa – Presedinte AFAFCI