Cele mai tari activitati de team building outdoor pentru echipa ta!

Team building outdoorVrei sa-ti motivezi echipa cu un team building outdoor de neuitat? Team Events pregateste pentru tine activitati personalizate, in functie de necesitatile de dezvoltare pe care le-ai identificat si stagiul in care se afla echipa ta. Fie ca vrei sa-ti ajuti oamenii sa se cunoasca mai bine, sau sa consolidezi o echipa care sa-si indeplineasca obiectivele mai eficient, contacteaza profesionistii Team Events si vei fi placut surprins de rezultate!

Ce castiga echipa ta intr-un team building outdoor ?

Multi manageri considera ca un teambuilding este un eveniment distractiv care ii destreseaza pe membrii echipei si nu gresesc, insa beneficiile unui astfel de eveniment sunt mult mai multe, daca este organizat cum trebuie. Un mare avantaj al acestuia este ca se poate aplica oricarui tip de echipa, indiferent de profesiile oamenilor, varsta lor si numarul. Scopul este acelasi: de a motiva oamenii sa lucreze impreuna, pentru atingerea scopului comun.

Din punct de vedere administrativ, participarea angajatilor la team building outdoor scade fluctuatia de personal, tocmai datorita acestei motivari care se mentine. In plus, echipele isi optimizeaza modul de lucru, luarea deciziilor si rolurile in urma unor astfeld e activitati, persoanele ajungand sa se cunoasca mai bine intre ele. Evenimentele de acest tip ( team building outdoor ) cresc sentimentul de apartenenta la grup, fapt ce de multe ori determina o responsabilizare mai mare si loialitate fata de scopul ce trebuie indeplinit. Asadar, echipa ta castiga nu doar motivatia, ci si constientizarea modului in care se va ajunge la performanta. Iar toate acestea ajuta compania sa creasca, prin proiecte de succes.

Ce activitati de teambuilding outdoor organizeaza Team Event?

Activitatile de team building outdoor sunt concepute personalizat, in functie de mai multi factori. Ele sunt alese luand in considerare stagiile de dezvoltare ale echipei, bine-cunoscutele forming, storming, norming si performing, dintr-o serie de activitati ce intra in oferta Team Events.

Pentru stagiul de formare a echipei, in care membrii sai nu se cunosc inca si abia incep sa lucreze impreuna, profesionistii firmei propun activitati precum Etno Hunt, ce stimuleaza comunicarea, cooperarea si relationarea cu alte persoane. Apoi, pentru diverse rezultate ce se doresc de la echipa, cateva idei sunt: organizarea de vanatori de comori, realizarea impreuna a unor opere de arta, organizarea unei piese de teatru, constructia unor elemente in conditii dificile, trecerea prin mai multe probe, etc. Fiecare activitate are un rol diferit si stimuleaza nu doar gasirea unor solutii comune si cooperarea intre participanti, ci si descoperirea si imbunatatirea unor abilitati individuale.

In ce locatie se va tine teambuildingul outdoor ?

Teambuilding – Team Event a testat mai multe locatii in care un teambuilding ar putea iesi foarte bine, dar echipa firmei este deschisa si la alte sugestii. Pana acum, unele din cele mai bune locuri pentru astfel de evenimente (teambuilding) au fost in Poiana Brasov, Fundatica (Brasov), Cheile Rasnoavei, Zarnesti, Sighisoara, Balvanyos, zona Valea Prahovei, Delta Dunarii, Maramures, Marea Neagra, Muntenegru, Bulgaria si altele. Deplasarile se pot efectua in orice locatie in care se gaseste spatiu suficient si cu anumite caracteristici propice activitatilor – teambuilding – .

Trimite-ti echipa in cele mai bune locatii de team building outdoor, in care vor experimenta numeroase aventuri! Iti promitem ca toti angajatii care au participat se vor intoarce motivati sa lucreze nu doar bine, ci excelent impreuna!