Activitati Team Events

Activitati team events:

1. ETNO Hunt in satele din Maramures sau Moldova si DELTA Hunt in Delta Dunarii

Aventura cunoasterii: obiceiuri, traditii, imagini deosebite, relationarea cu oamenii locului, descoperiri inedite, cooperare, comunicare si relaxare activa.

2. PARC AVENTURA sau TRASEUL DIN …COPACI

Tirolienele, doagele, scara amiralului, planşetele de Sahara, butucii suspendaţi, pasarela Chinei, podul tibetan sau pasarela dunelor sunt doar cateva dintre probele pe care participanţii vor trebui să le parcurgă în traseul din copaci…contra cronometru!

3. CITY HUNT IN Brasov, Sibiu sau Sighisoara

Cladiri vechi, istorie, legende, povestile locului, ghicitori…DAR si lucru in echipa, comunicare, managementul timpului, abilitati de leadership

4. CONCURSUL DE FOTOGRAFII

Camere foto digitale, fotografii inedite, haioase, ingenioase cu titlul…….. cel mai potrivit! Apoi marea finala si premierea!

Creativitate, imaginatie si muuulta distractie!

5. TABLOUL NOSTRU

Culori, pensule, panze de pictura si consens !

Fiecare participant este o parte a intregului si doar prin cooperare, sarcina poate fi dusa la bun sfarsit !

6. TEAM THEATRE

Actori, regizori, scenariu, creativitate, spontaneitate, mimica, gestica, expresivitate si muuulta distractie!

7. CIRCUITUL SPIRITULUI DE ECHIPA

Traversarea mai multor “ateliere” de lucru unde echipele vor avea de rezolvat diferite probe având drept scop activarea spiritului de echipă, identificarea de strategii creative pentru rezolvarea sarcinilor, comunicare, cooperare si distractie.

8. CALARIE, PLIMBARE CU TRASURA si CURS DE INGRIJIRE A CAILOR

Impartiti in mai multe echipe, participantii vor fi initiati in calaria la trap, se vor deconecta intr-o plimbare cu trasura in natura si vor invata cum se ingrijesc caii !

9. TEAM BUILDING prin DANS

Dansul presupune sincronizare, coordonare, adaptare la celalalt/ ceilalti, implicare totala si bucurie! Le vom experimenta pe toate acestea, iar apoi le vom transfera in munca noastra de zi cu zi.

10. DRUMUL VINULUI

Vizitarea hrubelor, prezentarea tehnologiei de fabricaţie, degustarea a mai multor sortimente, crearea unui spot publicitar….iar consensul trebuie sa fie general! ( chiar daca unele activitati se desfasoara in „intuneric„ deplin !)

Si inca multe activitati team events care:

  • optimizeaza comunicarea si faciliteaza cunoasterea intre membrii echipei
  • dezvolta abilitatile de cooperare, energizeaza si motiveaza echipa