Team Events

Team Events sunt programe scurte, de cateva ore pana la o zi, incluse intr-un eveniment al companiei clientului.

Fie ca sunt conferinte sau sedinte, intalniri cu furnizorii sau distribuitorii, cursuri sau petreceri ale companiei sau chiar turism de afaceri, evenimentele companiei pot fi considerate intr-adevar reusite, atunci cand asigura  implicarea si interesul tuturor celor prezenti.

Iar aici intervenim noi! Programele de tip Team Event nu sunt mai lungi de o zi si sunt destinate intregii tale echipe, colaboratorilor sau clientilor. Care este scopul lor? Acela de a energiza, de a facilita comunicarea si relationarea, de cunoastere, relaxare activa si, nu in cele din urma, de distractie.

Team Events Team Events

Beneficii Team Events

Cele mai importante beneficii ale acestor intalniri sunt:

–          Relaxarea activa si distractia;

–          Cunoasterea si comunicarea;

–          Energizarea intregii echipe si sporirea increderii in fortele proprii;

–          Crearea si intarirea sentimentului de apartenenta la companie;

–          Consolidarea relatiilor intre colegi sau parteneri de afaceri;

–          Crearea unei atitudini pozitive.

 

Team Events Team Events

Cele mai indragite activitati de Team Events

Romania este o tara cu multe posibilitati atunci cand vine vorba de a organiza programe de Team Events. La munte sau la mare, in Moldova, Maramures sau in Delta, ai de unde alege, important este sa discuti cu specialistii nostri inainte si acestia iti vor crea evenimente personalizate, care vor ramane in amintirea tuturor.

 • City Hunt in Brasov, Sibiu sau Sighisoara
 • Etno Hunt  – satele din Maramureş, Moldova sau Transilvania
 • În Căutarea Lumii Pierdute – Apuseni
 • Delta Hunt    – Delta Dunării  
 • Programe Personalizate
 • Povestea din fotografii
 • Concursuri foto
 • Tabloul nostru
 • Drumul Vinului
 • Team Building prin dans
 • Programe personalizate

Acestea sunt doar cateva idei de activitati pe care le impartasim cu tine, idei pe care clientii nostri le-au imbratisat cu brio, iar evenimentul lor a fost un adevarat succes. Insa, oricand putem crea trasee si programe noi, personalizandu-ti evenimentul dupa nevoile tale.

Cum se organizeaza un program de Team Events?

Orice proiect sau program, pentru a fi cu adevarat reusit, se incepe cu o diagnoza, aceasta fiind unealta potrivita cu care echipa HR Analytics evalueaza situatia curenta din compania ta.

In etapa urmatoare se analizeaza nevoile companiei tale si ale echipei, iar apoi se trece la proiectarea starii dorite. Aceasta etapa este adesea sarita de unii traineri, insa noi i-am perceput importanta, deoarece in diferenta dintre starea actuala a companiei si starea pe care o doresti sta chiar cheia succesului unui Team Event reusit.

Indiferent ca este vorba despre un simplu Team Event de cateva ore, despre un Team Building undeva la munte pentru 3 zile sau despre un proiect complex, este absolut esential sa se faca o analiza exacta  a nevoilor, iar HR Analytics a inteles acest lucru si  tocmai de aceea programele noastre de Team Events au un succes veritabil.

Fie ca alegi un program de Team Event indoor sau outdoor, consulta-te  cu specialistii nostri si alege cea mai convenabila solutie pentru ceea ce-ti doresti!