Activitati team building

1. ETNO Hunt in satele din Maramures, Transilvania sau Moldova si DELTA Hunt in Delta Dunarii

Aventura cunoasterii: obiceiuri, traditii, imagini deosebite, relationarea cu oamenii locului, descoperiri inedite, cooperare, comunicare si relaxare activa.

2. PARC AVENTURA sau TRASEUL DIN …COPACI

Tirolienele, doagele, scara amiralului, planşetele de Sahara, butucii suspendaţi, pasarela Chinei, podul tibetan sau pasarela dunelor sunt doar cateva dintre probele pe care participanţii vor trebui să le parcurgă în traseul din copaci…contra cronometru!

3. CITY HUNT IN Brasov, Sibiu sau Sighisoara

Cladiri vechi, istorie, legende, povestile locului, ghicitori…DAR si lucru in echipa, comunicare, managementul timpului, abilitati de leadership

4. COMOARA DIN PADURE / TREASURE HUNT

Orientare cu busola sau harta, probe de lucru, puncte de control, rezolvarea de enigme, indicii pretioase….toate pentru descoperirea comorii.

Este nevoie de suportul colegilor, incredere, creativitate si strategie!

5. TOTEMUL / Opera de arta

Culori, pensule, panza de pictura si consens !

Fiecare participant este o parte a intregului si doar prin cooperare, sarcina poate fi dusa la bun sfarsit !

6. TEAM THEATRE

Actori, regizori, scenariu, creativitate, spontaneitate, mimica, gestica, expresivitate si muuulta distractie!

7.  IN JURUL LUMII

O calatorie imaginara in diferite colturi ale lumii, unde echipele vor avea de rezolvat diferite probe si enigme, având drept scop activarea spiritului de echipă, identificarea de strategii creative pentru rezolvarea sarcinilor, comunicare, cooperare si distractie.

8. CALARIE, PLIMBARE CU TRASURA si CURS DE INGRIJIRE A CAILOR

Impartiti in mai multe echipe, participantii vor fi initiati in calaria la trap, se vor deconecta intr-o plimbare cu trasura in natura si vor invata cum se ingrijesc caii !

9. CONSTRUCŢIA PODULUI

Împărțiți în mai multe grupe de lucru care nu au contact vizual între ele precum și anumite restricții de timp și comunicare, participantii au sarcina de a construi un pod din diferite materiale puse la dispoziție. Sarcina fiecărei grupe este de a proiecta şi construi o parte a acestui pod care, la final, să formeze un întreg unitar cu părţile construite de către celelalte echipe.

10. DRUMUL VINULUI

Vizitarea hrubelor, prezentarea tehnologiei de fabricaţie, degustarea a mai multor sortimente, crearea unui spot publicitar….iar consensul trebuie sa fie general! ( chiar daca unele activitati se desfasoara in „intuneric„ deplin !)

Si inca alte 50 de activitati team building care:

  • optimizeaza comunicarea si faciliteaza cunoasterea intre membrii echipei
  • dezvolta abilitatile de cooperare si capacitatea de lucru in echipa
  • intaresc sentimentul de apartenenţă la organizaţie, cresc coeziunea şi spiritul de ECHIPĂ