Team Adventure

Team Building Team Adventure Team Events Team Development

Team Adventure de la HR Analytics nu reprezinta altceva decat solutia potrivita pentru ca tu si colegii tai sa formati o echipa unita si sa invatati sa va bazati unul pe celalalt in orice situatie ivita.

Team Adventure este o adevarata provocare pentru toti pasionatii de adrenalina, activitati care-ti testeaza limitele, capacitatea de adaptare, gandirea logica si strategica si-ti permite sa te deconectezi, sa scapi de stresul de la birou si sa te incarci cu energie.

Team Adventure TeamAdventure

Team Adventure in Romania

In ultimii ani, Romania a devenit tinta strainilor in ceea ce priveste programele de Team Adventure. Turistii se impart in 2 mari categorii: cei care vin singuri sau cu prietenii, pentru a avea parte de aventura, si turistii corporate sau cei care vin pentru diverse team building-uri.

Si vin in muntii nostri pe buna dreptate, Romania iti ofera numeroase posibilitati de distractie, oferta fiind generoasa pentru toti aventurierii, fie ca vorbim despre iarna sau despre vara.

Cu programele Team Adventure de la HR Analytics esti sigur de reusita. Aceste programe se desfasoara doar in natura si sunt 100% personalizate in functie de toti participantii. Gradele de dificultate ale activitatilor sunt si ele diferite, astfel incat sa se gaseasca cate ceva de facut pentru toata lumea, fara a simti ca se forteaza prea mult limitele.

In urma programelor de Team Adventure, participantii vor reusi sa-si descopere o serie de abilitati care ii vor ajuta pe viitor in  munca de zi cu zi in cadrul companiei. Si pentru ca succesul sa-ti fie garantat, iti punem la dispozitie intreaga echipa de profesionisti HR Analytics. Noi ne vom ocupa de tot, iar voi va trebui sa invatati prin distractie maxima

Top 5 avantaje majore Team Adventure

Printre cele mai importate avantaje de care beneficiezi de pe urma unor programe de Team Adventure se numara:

–          Dezvoltarea abilitatilor latente de gandire strategica pentru a putea face fata provocarilor la care te supune programul;

–          Dezvoltarea increderii reciproce intre toti membrii echipei, astfel incat fiecare misiune sa fie incununata cu succes;

–          Dezvoltarea unei atitudini pozitive, in general, aceasta reflectandu-se si asupra echipei si companiei;

–          Dezvoltarea capacitatii de a administra cat mai corect si mai bine resursele, de orice natura ar fi ele;

–          Constientizarea punctelor forte si axarea pe acestea, dar si descoperirea minusurilor si incercarea de a le reduce.

 

Team Adventure Team Adventure

Activitati Team Adventure

Pentru toti curajosii, pentru cei care vor sa-si testeze limitele, dar si pentru cei care vor sa iasa din rutina, HR Analytics va provoaca la  urmatoarele activitati, impreuna cu echipa, bineintels!

–          Mountain Bike si tiroliana;

–          ATV/ Snowmobile;

–          Bungee jumping;

–          Zbor cu balonul sau cu avioane usoare;

–          Schi sau snowboarding;

–          Rafting sau activitati pe corzi;

–          Tir cu arcul;

–          Sarituri cu parapanta;

–          Off Road 4 X 4;

–          Orientare turistica;

–          Catarare si rapel;

–          Kayaking;

–          Cannyoning.

Cum iti suna aceste activitati? A distractie, nu-i asa? ! Daca vrei ca totul sa iasa perfect si sa ai parte de timp excelent petrecut impreuna cu echipa ta, HR Analytics se va ocupa de tot ce este necesar.

Pentru a vedea cateva exemple accesati Activitati Team Adventure